• Elvesztette rendezőjét a Fantastic Four reboot
  • Eredetileg a Pókember-filmek rendezője készítette volna el
  • Ő viszont most valami másban szeretné kipróbálni magát

Jon Watts neve nem ismeretlen az MCU rajongóinak, hiszen mindhárom Pókember-filmet neki köszönhetjük. Az eredeti tervek szerint a Fantastic Four, azaz a Fantasztikus 4-es új, MCU-kompatibilis változatát is ő rendezte volna meg, ám a minap bejelentették, hogy távozott a direktori pozícióból.

„A három Pókember-film elkészítése hihetetlen élmény volt számomra, megváltoztatta az életemet. Örökké hálás leszek, hogy hét évig a Marvel Moziverzum része lehettem. Bízom abban, hogy valamikor újra együtt dolgozhatunk, és alig várom, hogy lássam a Fantastic Four csodálatos vízióját életre kelni” – mondta Watts a The Hollywood Reporternek.

jonwatts.jpg

Kép forrása: comingsoon.net

Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke és Louis D'Esposito társelnöke elárulta, hogy a Pókember-filmeken való együttműködés Jonnal igazi öröm volt számukra, és alig várták, hogy folytathassák vele a közös munkát a Fantastic Four MCU-ba történő bevonásával, de megértik a visszalépését és támogatják az elhatározását. Hogy ki veszi át Watts helyét, azt egyelőre nem tudni.