• Június 8-án debütál a Ms. Marvel a Disney+ műsorán
  • Kamala Khan, egy pakisztáni származású muszlim tinilány a főhős
  • Aki szerelmi és iskola ügyei közben felfedezi szuperképességeit

A Loki és a Wonder Woman révén új irányokat vett a Marvel Moziverzum. Kiderült, hogy a sorozatos platformon szívesen nyitnak a nagy blockbusterekétől eltérő stílusjegyek és műfaji megoldások felé. A kísérletező ösvényen halad tovább a Disney+. Június 8-án debütál tiniszuperhős szériája, a Ms. Marvel, ami különleges előzetese mellé – kereken ötven nappal premierje előtt – megkapta hivatalos plakátját is.

  • A poszter közepén látható a címszereplő, balra tőle két legjobb barátja, a török Nakia és Bruno (utóbbit a The Walking Deadből ismert Matt Lintz alakítja). Bruno csatlakozik Kamala kalandjaihoz, Nakia viszont kimarad a hőstettekből, ezért kissé eltávolodnak egymástól.
  • Kamalától jobbra bátyja, alatta pedig annak menyasszonya áll. Amir Khan munkakeresés helyett inkább vallására koncentrál, ami miatt ellentétbe kerül szüleivel.
  • Amir Khan mellett feltűnik továbbá Kamala osztálytársa, Kamran is. Valószínűleg komoly konfliktust okoz majd, hogy a hősnőnek tetszik a fiú, aki a képregények szerint szintén szuperképességeket szerz, de máshonnan nyeri erejét, mint Ms. Marvel.

A hat epizód során megismerjük Kamala Khant, a Jersey City-ben élő amerikai-muszlim lányt. A tini felbukkan majd példaképe, Marvel Kapitány oldalán is a mozivásznon. Ami képességeit illeti, a tizenhat éves Iman Vellani megformálta címszereplő alakváltó szuperhős, aki képes méretét átformálni és végtagjait megnyújtani.