• Előzetese alapján nem tipikus szuperhősfilm lesz a július 7-én debütáló Thor 4
  • Főszerepben Chris és Luke Hemsworth, Natalie Portman, Sam Neill, Tessa Thompson, Matt Damon
  • Feltűnik Melissa McCarthy, Chris Pratt, Christian Bale, Karen Gillan és Russell Crowe is a filmben

Aki régen hallgatta a Guns Sweet Child O’ Mine-ját, annak a zene folytán, a vérbeli Thor fanatikusoknak pedig a képek sokszínűsége miatt érkezett üdítő húsvéti meglepetésként a Szerelem és mennydörgés (Love and Thunder) első előzetese. A hazai mozikban 2022. július 7-én debütál a Ragnarököt, illetve a Jojo nyuszit és a Hétköznapi vámpírokat jegyző Taika Waititi friss rendezése, aminek első kedvcsinálóját immár magyar felirattal is láthatjátok. 

Az izgalmas montázsból kiderül, hogy a folytatás is inkább fantasy, semmint tipikus szuperhős történet lesz – utóbbit hősünk ki is mondja („a szuperhősös napoknak vége”). Az egyik jelenetben Thor spirituális utazásra indul, miután eltöltött egy kis időt A galaxis őrzői csapatával, ahol vélhetően Star-Lord stílusát, sőt valószínűleg ruhatárát is átveszi, legalábbis a pólója erre utal. A videó végén egy ismerős fegyvert, a Mjölnirt láthatjuk egy vadonatúj női Thor, azaz Jane Foster kezében.

mv5bmwi5zwezmwetmgflzc00ztkwlwjiogytymy2ywyynzhingqyxkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdqv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Az új epizódra egyébként egészen impozáns színészgárdát verbuvált a Marvel. A főbb szerepekben visszatér Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane) és Tessa Thompson (a valkűr). Ismét láthatunk egy asgardi színielőadást, amiben Matt Damon, Sam Neill, Luke Hemsworth és Melissa McCarthy alakítják Lokit, Odint, Thort és Helát. Feltűnik a vásznon továbbá Chris Pratt Star-Lord, Karen Gillan Nebula, Russell Crowe Zeus, Christian Bale Gorr, Dave Bautista Drax és Pom Klementieff Mantis szerepében, míg Taika Waititi Korg, Bradley Cooper Rocket, Vin Diesel pedig Groot hangját kölcsönzi.

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

Az univerzumon kívül készült a Venom 2 és a Morbius.