• Animesorozatot kap a Terminator
  • A The Batman írója lesz a showrunner

Akárhogy is viszonyuljunk a Terminator-filmsorozat egyes epizódjaihoz, abban szerintem mindenki egyetért, hogy a Gépek lázadásával megindult egy elég drasztikus lejtmenet. Bár személy szerint még a Megváltást is szeretem, mert végre lekattantak Schwarzeneggerről és az időutazásról, azért én sem mondanám, hogy felér Az ítélet napjához. Ami pedig a ganyézist… pardon, Genisyst és a Sötét végzetet illeti, nos, próbáljuk meg elfelejteni mindkettőt.

A helyzet az, hogy szerintem a 2019-ben kiadott középszerű, de még így is kellemesen szórakoztató Terminator: Resistance is közelebb állt James Cameron első két filmjéhez, mint bármi, ami azok után következett. És most jön a Netflixre a The Terminator Anime Series.

Az anmesorozatot a Genisyst és a Sötét végzetet jegyző Skydance és a különböző Ghost in the Shell műveket megalkotó Production I.G közösen készíti el. A showrunner Mattson Tomlin lesz, a 2022-ben érkező The Batman és a szintén netflixes Project Power: A por ereje című film forgatókönyvét írta.