• A pletykák szerint a Battlefield 1 után a Bad Company folytatódhat
  • A hírek terjesztője korábban már “megjósolta” a Battlefield 1-et is

Már legalább 2011 óta várunk a Battlefield: Bad Company folytatására, melyet rajongók sokasága tart a legnagyobb becsben és várja a mai napig. Nos, ha igazak a pletykák, akkor nem kell már rá sokat várni. AlmightyDaq belső forrásokra hivatkozva korábban már meggyőző pontossággal szellőztette meg a Battlefield 1 részleteit hónapookkal annak megjelenése előtt. És most azt állítja (újfent belsős forrásokra hivatkozva), hogy a Battlefield sorozat következő felvonása a Battlefield: Bad Company 3 lesz.

AlmightyDaq értesülései szerint a játék a Vietnámi háborútól egészen a hidegháborúig terjedő időszakot öleli majd fel, és persze lesz kampány is, mely az említett időszak fegyveres konfliktusait idézi fel.

A többjátékos mód a Battlefield 1-hez képest szűkebb pályákra koncentrál, de a Conquest, a Rush, az Operations, a TDM, és a Domination játékmódok is visszatérnek. Lesz egy új 5v5 játékmód is, mely a Battlefield 4 Squad Obliteration-jéhez hasonlítható leginkább. Fegyvereinket Battlefield 4 részletességével szabhatjuk testre, és tanktól a helikopterik gyakorlatilag bármilyen járműbe bepattanhatunk majd. A négy fő osztály az Assault, Engineer, Support és Recon lesz, és visszatér a Battlepack rendszer is, de a Star Wars Battlefront 2 okozta botrány végett mikrotranzakciókat nem terveznek.

Ha valóban igaz, amit az úriember állít, akkor az E3 2018 sprán le is leplezik a játékot. A játék készültségi szintje viszont ismeretlen, így megjelenést sem lehet neki jósolni. Persze, mint minden pletykát, ezt is kezeljétek kellő fenntartással.