Az Electronic Arts még egyik játék létezését sem vallotta be hivatalosan, ám a Dead Space 3 esetében több szivárgásnak is tanúi voltunk. Ami pedig a Need for Speedet illeti, nem kizárt, hogy folytatást kap a 2005-ben megjelent, a rajongók körében nagyon szeretett Most Wanted, elvégre a felfrissített Hot Pursuit is meleg fogadtatásban részesült.

A Dead Space 3-ról pletykaszinten annyit sikerült megtudni, hogy a főhősünk elméje már abszolút nem bírta a megpróbáltatásokat, és disszociatív személyiségzavar alakult ki, vagyis az alternatív személyisége jelenik meg a színen. A Shadow Isaac névre keresztelt karakter a jeges Tau Volantison való túlélésünket hívatott megnehezíteni -- nem mintha amúgy olyan könnyű dolgunk lenne. A feladatunk az, hogy megtaláljunk, majd visszavigyünk a Marsra egy Ellie nevű tudóst, ám a kutatásunk során összetalálkozunk a Rosetta társasággal és a Hive Minddal, ami valószínűleg a necromorphok új, halálosabb formája. A hír értékét azért kicsit rontja, hogy a BT Games szerint a játékot a 2K Games segíti a boltokba, s már tavaly megjelent...

Jön a Dead Space 3 és a Need for Speed: Most Wanted 2?

Az idén esedékes új Need For Speedet illetően sem tudunk hivatalos információkat, a madarak azonban azt csiripelik, hogy a Criterion Games dolgozik a sorozat következő részén. A források azt már nem árulták el, hogy min is dolgoznak, de akár a Most Wanted 2 is lehet ez a titkos projekt, már csak azért is, hiszen a sorozat mostanában hullámzó teljesítményt nyújt, s jó volna visszahozni a rajongókat egy klasszikusnak mondható epizód folytatásával.

Jön a Dead Space 3 és a Need for Speed: Most Wanted 2?

Természetesen egy ilyen hírt érdemes komoly fenntartásokkal kezelni, hiszen sokszor láttunk már olyat, hogy az áruház egy kósza pletykára alapozva tett előrendelhetővé egy játékot -- ugyanakkor a BT Games korábban ráhibázott a Jak & Daxter HD Collectionre, és tőlük hallottuk először azt, hogy multiplayer mód is lesz a Mass Effect 3-ban, így egyelőre semmi sem kizárt.