Tegnap a koreai korhatár-besorolásával foglalkozó szervezet hivatalos oldalán feltűnt egy rejtélyes Halo: Bootcamp nevű valami. A hír előkerülésekor senki sem tudta, hogy pontosan miről van szó, hiszen még a szöveg fordításában is voltak bizonytalanságok: egyesek úgy vélik, hogy a Halo 3-ról és a PC-ről, mint platformról írnak, míg mások azt mondják, hogy csak általánosságban a sorozatról van szó, nem konkrétan az eredeti trilógia záróakkordjáról.

Természetesen az ügyben a bejegyzést felfedező újságírók felkeresték a Microsoftot, s érdekes módon a cég nem burkolózott teljes csöndbe, hanem elismerte, hogy valóban létező dolog a Halo: Bootcamp, de azt persze már nem közölték, hogy pontosan miről van szó -- annyi biztos csak, hogy nem az Xbox One-hoz és nem is a 343 Industries sorozatához kapcsolódik. A szóvivő elmondása szerint majd a közeljövőben (E3?) beszélnek erről részletesebben.

Szerintetek miről van szó? Valóban a Halo 3 költözik át PC-re vagy valami teljesen másról van szó? Esetleg a Halo: Fall of Reach -- Boot Camp című könyv adaptációja lesz? Várjuk a véleményeteket!

Jön a Halo: Bootcamp

Halo 3 -- Megjelenés: 2007. szeptember 26. -- Gépigény: nem készült PC-s verzió