Tegnap óta rendelhető elő a Max Payne 3: Special Edition. A csomag csak a készlet erejéig kapható, illetve január 15-én mindenképp leveszik a polcról, szóval érdemes sietni vele. Bár a legtöbb különleges kiadás csak lehúzás, ez a pakk a borsos ára mellett tényleg kitesz magért.

Jön a Max Payne 3: Special Edition

A dobozban találunk egy 10 hüvelyk (kb. 25 centi) magas Max Payne szobrocskát, egy réz bevonatú, lövedék alakú, lecsavarható végű kulcstartót, a hivatalos zenei anyagot tartalmazó CD-t, és pár szép, kézzel festett művészi nyomatot, melyek Max belső démonait testesítik meg (pisztoly, fájdalomcsillapító, vér, ilyesmik). Ez viszont csak a külső tartalom, lesznek digitális anyagok is. Kapunk exkluzív multiplayer cuccokat (Hammerhead Auto Shotgun, G9 gránátvető, Molotov-koktél) és Max Payne 2-es skineket (Max, Mona Sax, Vladimir Lem).

Akármilyen szép is legyen mindez, az ára nem lesz olcsó. A Eurogamer információi szerint a csomag a briteknél 100 fontot kóstál majd, ami hazánkban olyan 30-40 ezer forintot jelent.

(]{iegészítés: a Rockstar boltjában és az Amazonnál is 99,99 dollár az ára, ami azért nem 100 font, csak 63, forintra átszámolva 22 ezer forint körül van... - ]{redenc)