A SkyShowtime bemutatta új, reklámokkal támogatott előfizetési csomagját, amelyet a már meglévő, Standard Plusz névre átnevezett csomag mellett kínál. A „Standard előfizetés reklámokkal” csomag hirdetésekkel támogatott, míg a Standard Plusz továbbra is reklámmentes marad. A „Standard előfizetés reklámokkal” csomagra április 23-tól lehet előfizetni.

A „Standard előfizetés reklámokkal” csomag megfizethetőbb szórakozási lehetőséget kínál az egész család számára és nagyszerű áron nézhetők a SkyShowtime sikerfilmjei, az új és exkluzív sorozatok, valamint a helyi gyártású produkciók.

Az új „Standard előfizetés reklámokkal” csomagot a SkyShowtime valamennyi (több mint 20) piacán bevezetik, többek között Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Dániában, Finnországban, Magyarországon, Koszovóban, Montenegróban, Észak-Macedóniában, Norvégiában, Hollandiában, Lengyelországban, Portugáliában, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Szlovéniában, Spanyolországban és Svédországban.

skyshowtime-halo-2-evad-uj-elofizetoi-csomag-pc-guru.jpg

A SkyShowtime az első nagy streamingszolgáltató, amely az összes piacán reklámokkal támogatott előfizetési csomagot vezet be.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott:

A SkyShowtime mindig arra törekszik, hogy nagyszerű szórakozást kínáljon nagyszerű áron. Továbbra is azon dolgozunk, hogy előfizetőinknek elhozzuk a hollywoodi filmek és sorozatok legjavát, valamint a nagyszerű helyi tartalmakat az összes piacunkon. Az új, reklámokkal támogatott előfizetési csomagunk bevezetése is ezt a törekvésünket tükrözi, mivel előfizetőink megfizethetőbb lehetőséget kapnak arra, hogy az egész család élvezze a jobbnál jobb filmeket. A »Standard előfizetés reklámokkal« csomagunk ugyanazokat a nagyszerű szórakozási lehetőségeket kínálja, mint a Standard Plusz csomag, csak jóval kedvezőbb áron. Nagyon örülünk, hogy még több választási lehetőséget és nagyszerűbb árakat nyújthatunk előfizetőinknek valamennyi piacunkon.”

A Paramount Pictures és a Universal Pictures legújabb filmjeinek otthont adó SkyShowtime még több nagyszabású alkotást mutat be, és a tervek szerint a hollywoodi sikerfilmek és -sorozatok 50 százaléka újra elérhetővé válik. Hamarosan érkező nagy sikerű alkotások: Asteroid City Wes Andersontól, Mission: Impossible – Dead Reckoning, a Golden Globe-díjas Oppenheimer, a PAW Patrol: The Mighty Movie és a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

A SkyShowtime új, exkluzív és eredeti sikerműsorokkal teli kínálata 2024-ben a következőket tartalmazza: A Gentleman in MoscowApples Never Fall, Bargain, HALO (2. évad), KnucklesLawmen: Bass ReevesMary & GeorgeSexy BeastStar Trek: Discovery (1–5. évad), TedThe CurseThe Family Stallone (2. évad), The Tattooist of Auschwitz és Veronika.

A SkyShowtime továbbra is elkötelezett a helyi programkínálat bővítése iránt. 2024-ben az előfizetők a helyi sorozatok és filmek még nagyobb kínálatából válogathatnak Dániában, Finnországban, Hollandiában, Norvégiában, Lengyelországban, Spanyolországban, Svédországban, Norvégiában és Romániában.

skyshowtime-oppenheimer-evad-uj-elofizetoi-csomag-pc-guru.jpg

A SkyShowtime több órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. Az előfizetők új és exkluzív sorozatok, saját gyártású tartalmak, díjnyertes alkotások, gyerekeknek szóló és családi tartalmak között válogathatnak a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kiváló filmjeinek és teljes évados sorozatainak kínálatában – mindezt egy helyen.

A SkyShowtime „Standard előfizetés reklámokkal” (havi 1999 Ft-os áron) és Standard Plusz előfizetési csomagja (havi 2799 Ft-os áron) az előfizetők számára április 23-tól közvetlenül elérhetővé válik a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a honlapon keresztül.

A SkyShowtime a Yellowstone teljes univerzumának kizárólagos otthona (elérhető a Yellowstone összes évada, az 1883 és 1923 című sorozatok), és gyűjteménye hamarosan a következő nagy sikerű filmekkel és sorozatokkal bővül: a Mary & George, az Oppenheimera Star Trek: Discovery és a The Tattooist of Auschwitz.