2011 egyik legszórakoztatóbb shootere volt a Bulletstorm, amely remek látványvilágával és nagyon jó poénokkal megfűszerezve kínált igazi, adrenalintól csöpögő akcióorgiát. A játék ennek ellenére nem robbantott kasszát, a folytatás nem is készült el, pedig azért nem lett volna rossz, hiszen a történetnek igencsak nyitva maradt a vége.

Nos, folytatás továbbra sem lesz, de remasterelt változat szinte biztos, hogy érkezik. Bár hivatalos bejelentés még nem történt, a Bulletstorm: Full Clip Edition már jegyezve van a brazil korhatár besorolásért felelős intézet weblapján, 2017-es megjelenési dátummal, 18+-os besorolással. Emellett a Gearbox Software-t jelölte meg kiadónak (az eredeti játék fölött az EA bábáskodott), és úgy tűnik, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is érkezik a program. (És remélhetőleg Steamre a Games for Windows Live nélkül…)

Ez persze talán még kevés az üdvösséghez, de az E3-on a Microsoft már célozgatott a programra egy Xbox USB meghajtóval, amin ott virított a Bulletstorm Remaster felirat, és még néhány screenshot is virított a meghajtón, ezeket e sorok alatt tekinthetitek meg. És ki tudja, ezután talán egyszer a Bulletstorm 2-t is megkapjuk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!