A régi vágású lövöldék szerelmeseinek nagyon jó hírrel jött a Croteam, a csapat ugyanis nekiállt a Serious Sam-sorozat legújabb részének. Az egyszerűen Serious Sam 4 címre keresztelt alkotás a tervek szerint valamikor 2014-ben jelenik meg, s nagy valószínűséggel nem fog eltérni a sorozat eddigi részeiben megismert és megszeretett játékmenettől -- egyelőre azonban ennyivel kell beérnünk.

A csapat további információkat nem osztott meg a játékkal kapcsolatban, de ez nem jelenti azt, hogy tétlenül kellene ülnünk, hiszen segíthetjük a munka menetét, mégpedig úgy, hogy mindenki jól járjon -- nem, nem egy újabb Kickstarter-kampányról van szó, ennél jóval csábítóbb ötlettel sikerült elállni. Arról van szó, hogy a Croteam és a Humble Bundle partneri kapcsolatot kötött, s ez nekünk azért jó, mert olcsón hozzájuthatunk a Serious Sam-sorozat valamennyi részéhez, ebbe beleértve a mellékágakat is, a csapat pedig azért jár jól, mert az akcióból befolyó összeg az ő számlájukra megy, amit aztán az SS4-re fordíthatnak.

A jövő csütörtökig tartó akció keretében a Kamikaze Attack, a Double D, a Random Encounter, a First Encounter, a Second Encounter és a klasszikus Serious Sam Public Test 2 érhető el, de ha az átlag összegnél többet perkálunk, akkor a Serious Sam 2 és a Serious Sam 3: BFE Deluxe Edition is a markunkat üti. Természetesen, mint mindig, most is dönthetünk úgy, hogy a pénzünk egy részét vagy teljes egészét jótékonysági célkora fordítjuk.

Jön a Serious Sam 4!

Serious Sam 4 -- Megjelenés: 2014 -- Gépigény: nem ismert