• A második évad az USA Japánnak küldött II. világháborús hadüzenete után játszódik
  • Az Államokban tartózkodó japánokat egy táborba gyűjtik, ahol rejtélyes gyilkosságsorozat indul
  • Az AMC-n csütörtök esténként 23:00-kor fut majd a sorozat
  • Premier augusztus 15-én várható

Folytatódik Ridley Scott Terror: Gyalázat című történelmi antalógiasorozata. A nagy sikerű első évad után augusztus 15-től érkezik a második szezon, ami a második világháború közepére röpít minket: miután az USA hadat üzen Japánnak, az Államokban tartózkodó japánokat egy táborba gyűjtik, ahol rejtélyes gyilkosságsorozat kezdi tizedelni őket. A főhős egy fiatal férfi, aki felveszi a harcot a titokzatos erővel.

Az Infamy (magyarul: Becstelenség) alcímre hallgató második évad az első szezonhoz hasonlóan tíz epizódból áll majd, amiket csütörtök esténként 23:00 órától vetít az AMC (premier augusztus 15-én). Ridley Scott produceri égisze alatt több rendező dolgozik, a pilotot és a második részt például a Narcos több epizódját jegyző Josef Kubota Wladyka rendezi.

the-terror-series-2.png

Érdekesség, hogy a színészek között feltűnik az a George Takei (Star Trek) is, aki gyerekként két japán-amerikai internálótáborban raboskodott a II. világháború idején – tapasztalatával segítette a vezető producerek munkáját is. Takei mellett a főbb szerepekben Derek Mio (Az Emoji-film), Kiki Sukezane (Westworld), Shingo Usami (Farkas), Naoko Mori (Everest) és Miki Ishikawa (Ki nevet a végén) láthatók.