• Folyik a csapatmunka, közelednek a Riddick 4: Furya munkálatai
  • Erről írt Vin Diesel
  • A film alapján készül majd az Escape From Butcher Bay folytatása is

Bár az elmúlt hónapokban Vin Diesel leginkább a Halálos iramban musical tervével, illetve a kilencedik epizóddal hívta fel magára a figyelmet, az amerikai színész most ideiglenesen jegeli a franchise munkálatait. Helyette másik szeretett szériája, a Riddick kerül előtőrbe. Azt már régóta pedzegették, hogy elkészülhet a negyedik rész, maga Diesel nyilatkozta nyáron, hogy kész a forgatókönyv, most pedig félreérthetetlen üzenetet tett közzé. A lenti poszt ugyan nem számít hivatalos bejelentésnek, ám ilyet csak akkor ír az ember, ha már valóban sínen van egy produkció.

„Elképesztő megbeszélésen vagyunk túl. Köszönöm a csapatnak, tudják, kikre gondolok. Mondjuk úgy, hogy a megvalósulása valószínűleg közelebb van, mint gondolnátok” – írta az alábbi posztban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés

Eddig három epizód készült (Pitch Black – 22 évente sötétségA sötétség krónikája, Riddick), amikben Diesel egy fénylő szemű börtönlázadót, Richard B. Riddicket alakította. A Furya című negyedik rész történetéről egyelőre még pletyka szintjén sem tudni semmit. Azt viszont már elárulta a főszereplő, hogy az Escape From Butcher Bay sikere után gondolkodnak a játék univerzumának bővítésén, ám az csak a következő film alapján készülhet el.

riddick-film-vin-diesel.png
(A kép forrása: GamedRadar+)