• Dwayne Johnson nem szerepel a Halálos iramban és a Hobbs & Shaw új részeiben sem
  • Vin Diesel szerint dús szeretettel viseltetett iránta a forgatás során
  • A Szikla kinevette a széria főszereplőjét és már új Disney-filmjére koncentrál

Már korábban is lehetett olvasni a Halálos iramban-széria producer-főszereplője, Vin Diesel és a minap új Disney kalandfilmmel jelentkező Dwayne Johnson ellentétéről. Utóbbi már nem is szerepelt a nemrég debütált kilencedik epizódban, egy friss interjúból pedig kiderül, hogy ott hagyja az egész franchise-t. Kilépése egyébként nem elsősorban az anyaszériát érinti érzékenyen, sokkal inkább Jason Stathammal készített Hobbs & Shaw című spin-offja került veszélybe, aminek már megjelenése óta folytatását tervezik Hollywoodban.

Miután Diesel úgy fogalmazott, hogy társa tökéletes alakítása érdekében dús szeretettel („tough love”) viseltetett a Szikla személye iránt a forgatás során, utóbbi – pestiesen szólva – kiröhögte őt. „Csak nevettem és még jobban nevettem. Szerintem mindenki nevetett ezen. Remélem, jól teljesít majd a kilencedik epizód. Sok szerencsét kívánok nekik a tizedik és a tizenegyedik, illetve a széria összes további részéhez, amiket nélkülem fognak elkészíteni” – fogalmazott a sportolóból lett színész az IndieWire hasábjain.

vin-diesel-dwayne-johnson-fast-furious.jpg(A kép forrása: theplaylist.net)

Két utolsó Halálos iramban epizód készül még a tervek szerint, amiket a harmadik, a negyedik, az ötödik, a hatodik és a friss filmet is jegyző Justin Lin rendez majd. A Szikla kiválása miatt kérdésessé vált a Hobbs & Shaw sorsa, Charlize Theronnal viszont készül már egy másik spin-off produkció. Johnsont pedig Emily Blunt oldalán láthatjátok mától a hazai mozikban a Dzsungeltúra című filmben, de hamarosan a Black Adam című DC képregényadaptációban is feltűnik majd Pierce Brosnan mellett.