A Ubisoft évente jelentkező sorozatot készített az Assassin’s Creedből, hiszen még ki sem hűlt az Assassin’s Creed III, máris bejelentették a következő részt, amiből csak nemrégiben láttuk az első játékmenet-videót, erre most megint arról írunk, hogy jön az újabb folytatás. Beindult a futószalag.

Az eredeti Assassin’s Creed fejlesztése során fontos szerepet játszó Jade Raymond a Polygon stábjának elárulta: a Ubisoft Toronto megkezdte az együttműködést a Ubisoft Montreal csapatával a sorozat következő részén, mely az Assassin's Creed IV: Black Flag után fog a boltokba kerülni. Természetesen részleteket még nem kaptunk az új játékot illetően, de Raymond nagyon izgatott, hogy újra a régi kollégáival dolgozhat együtt azon a sorozaton, amit segített elindítani.

A Ubisoft Toronto egyébként öt játék fejlesztését ütemezte be a következő évekre. Ebből kettő a Ubisoft két legfontosabb sorozatának folytatása, kettő egy teljesen új IP, míg az ötödik egy újabb Splinter Cell. A stúdió épp most fejezte be a munkálatokat a Rainbow Six: Patriots multiplayer pályáin, illetve hamarosan lezárul a Splinter Cell: Blacklist fejlesztése is.

Jön az újabb Assassin’s Creed