A kiadó a sorozat eddigi nagy sikerére, illetve a legfrissebb rész jó teljesítményére (az áprilisi megjelenése és december között 1,1 millió eladott kópia) alapozva adta meg a további bizalmat a népszerű sorozatnak. A cég egyelőre nem hozta nyilvánosságra a részleteket, de az már most biztos, hogy Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, illetve a két cég következő generációs konzoljára fog megjelenni a Sniper Elite 3, mégpedig valamikor 2014-ben.

A közleményben arról nem volt szó, hogy mi lesz a PC-s játékosokkal, akik esetleg egy újabb lőgyakorlatra vágynak, de mivel még csak vajmi kevés konkrétumot kaptunk a programról, ne temessük az átiratot -- már csak azért sem, hiszen a Rebellion eddig mind a két korábbi részt személyi számítógépekre is elhozta. Miért pont most váltanának? 

Friss: a kiadó és a fejlesztőcsapat is megerősítette, hogy a játék PC-re is érkezik. A sztori középpontjában egyébként ismét Karl Fairburne, az OSS elit mesterlövésze áll, és a kiadott logó azt is elárulja, hogy ezúttal az afrikai hadszíntéren vadászunk majd az ellenségre. A készítők szerint ezúttal jóval több sandbox-elemre számíthatunk, és a jól bevált X-Ray Kill Cam alrendszer változatlanul segíti a sikeres találatok látványos és csontig hatoló átélését.

Jövőre jön a Sniper Elite 3 (frissítve)