Michael Fassbender

Az Assassin's Creed filmadaptációját nemrég jelentették be, és már azt is tudjuk, hogy a remek Michael Fassbender (X-men: First Class, Shame) játssza majd a főszerepet. Bár az ember azt hinné, hogy egy ilyen korai stádiumban leledző alkotás esetében még legalább két év, mire a mozikba kerül, a Ubisoft szerint a filmet már 2013-ban megnézheti a kíváncsi közönség.

A kiadó főmarketingese, Geoffroy Sardin a GamesIndustrynak beszélt a franchise folyamatos növekedéséről, mikor is elköpte, hogy a film "jövőre jön" -- bár ez jelenthetne üzleti évet is (ami átnyúlik 2014-re), a beszélgetés stílusa és témája nem erre enged következtetni. Ráadásul a franciák már jelezték, hogy semmit sem akarnak elnyújtani, és amilyen gyorsan csak lehet, mozikban akarják tudni a filmet. Ennek oka minden bizonnyal az a tény, hogy az idei Assassin's Creed III (adatlapunkon láthatjátok -- PC-s megjelenés 23-án) után még kérdéses a jövő évi rész, pedig a sorozat követeli, hogy állandóan napirenden legyen.

A film története és háttere még mindig titok, bár valószínű, hogy az első játékra épülne, hisz azoknak is érteni kell majd a filmet, akik nem játszottak a programokkal. Ti egyébként milyen környezetet és kort látnátok szívesen a vásznon?