Nyáron sem áll meg a PlayIT. Alig ér véget Budapesten – ahol a PlayIT Plus is visszatér –, máris robog tovább Szegedre, ahol június 10-én nyitja meg a kapuit. A show alatt rengeteg program és játék vár rátok, hogy egy feledhetetlen napban legyen részetek.

Kipróbálhatjátok PUBG-t Xbox One X-en egy kanapén heverészve, 4K-s Samsung TV-ken. 2v2-ben játszhattok Rocket League-gel és 1v1-ben a Clash Royale-lal (ez esetben a telefonokat a rendezvény szervezői adják), de játszhattok a CS:GO Aim Battle-vel és a Hearthstone-nal is.

Szintén Xbox One X-en fog futni a FIFA 18, a Star Wars Battlefront 2, Forza Motorsport7, a Super Lucky's Tale, a Minecraft 4K, az Assassin's Creed Origins, a Cuphead, a Call of Duty: WWII, az NBA2k18, a Middle-earth: Shadow of War, a Project Cars 2 és az Injustice 2. PS4-en pedig elmerülhettek a Call of Duty: WWII-ban, illetve kipróbálhatjátok szimulátoron az F1 2017-et és a Gravelt.

A Lenovo Mirage Jedi Challenges AR headset segítségével, még ha csak virtuálisan is, de Jedivé válhattok, de kipróbálhatóak lesznek olyan VR eszközök is, mint a PlayStation 4 Próval társított PS VR, az Oculus Rift CV, az Oculus Rift DK2 és a HTC VIVE.

playit-szeged-2018.jpg