• Kapott egy speciálisan felnőtteknek szóló előzetest is a tegnap debütált Rambo: Utolsó vér
  • A filmről írt kritikánkat itt olvashatjátok
  • A veterán főhős ezúttal házvezetőnőjének elrabolt lányát menti meg egy mexikói drogkartell markából
  • Stallone az új epizód sikerétől függően folytatná a Rambo-szériát

Mások mellett tegnap debütált a Rambo V - Utolsó vér, ami a hollywoodi A-kategória történetének egyik legbrutálisabb opusza lett. Ennek fényében nem meglepő, hogy – jól időzítve, az utolsó pillanatban – kapott még egy utolsó, speciálisan felnőtteknek szóló előzetest is a film (az első kedvcsinálót itt, a másodikat itt, a nemzetközi trailert pedig itt láthatjátok.)

rambo-last-blood-2.jpg

Az ötödik epizódban a saját farmján visszavonultan élő címszereplő újra akcióba lendül: fegyvert ragad egy mexikói drogkartell ellen, hogy kiszabadítsa házvezetőnőjének elrabolt lányát. A rendezői székben egy elsőfilmes, Adrian Grunberg ül, aki többek közt a neves gengsztersorozat, a Narcos second unitjában is dolgozott már. Böjti kritikáját itt olvashatjátok.

Bár Rocky Balboa végleg nyugdíjba vonult, Rambotól egyelőre nem tervez búcsút venni Sylvester Stallone. Az Utolsó vér (Last Blood) alcímre hallgató ötödik epizód tökéletes finálé lehetett volna, ám a legendás színész-rendező Cannes-ban kijelentette, hogy a film sikerétől függően újra megformálná a veterán katonát. A hetvenhat éves művészt egyébként sem foglalkoztatja a nyugdíjba lépés gondolata: nemrég debütált a Szupercella 3., hamarosan pedig eredeti ötleten alapuló szuperhősfilmmel jelentkezik.

jqck9kqturbxy9izwezzdi0nthlyjg0ywe0mjrknmm2mziymdy4yja3zi5qcgvnkpudmadna9jnaiqtbc0hgm0eoighmae.jpg