• Szeptember 19-én debütál a Rambo: Utolsó vér
  • A veterán főhős ezúttal házvezetőnőjének elrabolt kislányait menti meg egy mexikói drogkartell markából
  • Stallone az új epizód sikerétől függően folytatná a Rambo-szériát

Nem túl etikus viselkedés, mindenesetre valaki kiszivárogtatta a Rambo ötödik epizódjának Cannes-ban levetített teaser előzetesét. Az Utolsó vér alcímre hallgató opusz szeptember 19-én debütál a hazai mozikban. A történet szerint a veterán címszereplő egy farmon éli nyugdíjas éveit, ám házvezetőnője lányainak elrablása után újra fegyvert ragad a mexikói drogkartellel szemben, hogy kiszabadítsa a kiskorú foglyokat.

A forgatókönyvet Matthew Cirulnick (Elfeledve) és maga a főszereplő jegyzi, a rendezői székben pedig az Apocalypto, ill. a Jack Reacher: Nincs visszaút készítésében is résztvevő Adrian Grunberg ül. Bár sokáig biztosnak tűnt, hogy Stallonénak ez az utolsó jelenése Rambóként, a legendás színész – az ötödik epizód sikerétől függően – a folytatás lehetőségéről beszélt Cannes-ban.

Noha Rockyt már elbúcsúztatta, Rambo annál is inkább visszatérhet a vászonra, hogy a Szupercella-széria szintén folytatódik, ráadásul Stallone más új projektbe, egy szuperhősfilm készítésébe is belevágott nemrégiben. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy egyelőre sem Schwarzeneggertől, sem Liam Neesontól, sem Sylvester Stallonétól nem kell elbúcsúznunk.

rambo-e1525689296962.jpg