• Robert Lorenz (Az utolsó csavar) filmjében a veterán katona védelmébe vesz egy maffia üldözte fiút
  • Premierdátumot egyelőre nem kapott a The Minuteman

Liam Neeson Dermesztő hajsza című filmje kapcsán beszélt gondolkodásmódjának múltbéli pozitív változásairól, ami körül kisebb kultúrpolitikai botrány keveredett. Úgy tűnik, hogy az inkább búlvár kategóriába tartozó eseményt követően visszatérhet a vászonra a hatvanhét éves színész. Ezúttal a nagynevű producer, Robert Lorenz friss rendezésének főszerepét játssza majd. 

Lorenz olyan Clint Eastwood filmek producereként szerzett hírnevet magának, mint például a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész. Első rendezése az Eastwood és Amy Adams főszereplésével készült – nem annyira emlékezetes – 2012-es Az utolsó csavar volt. 

Részletek egyelőre nem derültek ki Lorenz új projektjéről, a film alapszituációja azonban ismert: Neeson, a veterán katona védelmébe vesz egy maffia által Amerikába üldözött mexikói fiút. A forgatókönyvet az eddig producerként ténykedő Chris Charles és az elsőfilmes Danny Kravitz jegyzi. Premierdátumot egyelőre nem kapott a The Minuteman névre hallgató opusz.

liam-neeson-800x450.jpg