• Az új Batmanben hátborzongató gyilkosságsorozat rázza meg Gotham városát
  • A fiatal címszereplő (Robert Pattinson) nyomozói képességeire fókuszál majd a film
  • Premier március 4-én

Kevesebb mint egy hónap múlva megérkezik a hazai mozikba az új Batman. Matt Reeves Stephen King és Nirvana ihlette rendezése a Tim Burton típusú parodisztikus jelleg helyett inkább a nolani filozofikus hagyományt folytatja. A címszereplő személyes drámája és az erőteljes bűnügyi-nyomozás szál mellett Macskanő révén romantikus oldala is lesz a filmnek. Múlt héten közzétett jelenete alapján az alkotók ügyesen bánnak a különböző érzelmekkel és vezénylik a cselekmény dinamikáját.

A fent vázolt összetett stílust erősítik a frissen kiadott karakterposzterek is, rajta a történet főhőseivel. Az alábbi képeken láthatjátok Batmant, Macskanőt, a Pingvint és Rébuszt, akiket Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Colin Farrell és Paul Dano alakítanak. (Farrell figurájára érdemes külön figyelni, hiszen saját sorozatot kapott az HBO-tól.)

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A kép forrása: The Hollywood Reporter, Instagram)

Bruce Wayne nyilvános működésének második évében kezdődik a cselekmény, amikor a főhős egy Gotham városát megrázó bűnténysorozat kapcsán ráébred felelősségére, illetve felfedi a múltját övező titkokat. Március 4-én debütál a hazai mozikban a minden idők harmadik leghosszabb képregényfilmes játékidejével büszkélkedő, 2 óra 47 percet számláló opusz. Ebben tekintetben csupán a Bosszúállók: Végjáték és a Zack Snyder: Az Igazság Ligája előzi meg. Ti várjátok már a premiert?

l-intro-1637773681.jpg
(A kép forrása: Slash Film)