Az történt, hogy tegnap a Crysis 2 eltűnt a Steamről, majd arról kaptunk hírt, hogy a játék átköltözött az Origin rendszerére, hogy innentől kezdve csak onnan lehessen letölteni a New York-i lövöldét. Ekkor mindenki úgy gondolta, hogy az EA elkezdett terjeszkedni, ám később a cég szóvivője közölte, hogy nem ők, hanem a Valve a ludas, akik a Crytekkel kötött szerződést áthágva próbáltak digitális tartalmakat terjeszteni a játékhoz, ám a jogi következmények elkerülése végett nem volt más választásuk, mint kivenni a kínálatukból a programot.

A digitális boltok közötti háborúról tehát (még) nem beszélhetünk, elsősorban azért, mert a Crysis 2 valójában csak a Steamről tűnt el, s más boltokban még mindig elérhető, másrészt pedig azért, mert az EA többi játéka továbbra is megtalálható a Steamen, más kérdés azonban, hogy a cég mikor fog (ha egyáltalán) rámozdulni az exkluzív jogokra, hiszen az rendesen előremozdítaná az Origint.

U.i.: PC-re és Xbox 360-ra megjelent a Decimation Pack, melyben tíz dollárért öt új pályát (5th Avenue, Chasm, Plaza, Prism, Apartments) és két új fegyvert (füstgránát, FY71 gépkarabély) találunk. A DLC PlayStation 3-ra június 28-án fog megjelenni.