A Korona 5. évad

Eredetileg is a Netflix kiemelt címei közé tartozott A korona (The Crown), a negyedik évad viszont minden korábbinál nagyobb médiafigyelmet hozott. Az angol történelem fontosabb időszakain ugrásszerűen végighaladó széria a brit királyi család belső viszonyait és titkait igyekszik bemutatni. A negyedik évadban a Thatcher-éra került terítékre, a soron következő tíz epizódban pedig a kilencvenes évekbe ugrunk, Károly herceg és Diana hercegnő viharos házasságának idejére (a tragikus haláleset a már készülő hatodik évadban várható). Utóbbiak esetében színészcserét is eszközölt a Netflix: hivatalos fotókkal jelentették be, hogy Károlyt Dominic West (Drót, Chicago), Dianát pedig Elizabeth Debicki (Tenet, A hazugság színe, A nagy Gatsby) alakítja majd. Premier 2022-ben várható.

Izgalmas ősz várható a Netflixen. Felvezetésképpen két sikersorozatából is képeket tett közzé a legnagyobb streamingszolgáltató.

Szexoktatás 3. évad

Nagy lelkesedéssel reklámozza sikersorozatának új évadját a Netflix. Több jelenetfotó érkezett már a Szexoktatás szeptember 27-én debütáló harmadik szezonjából, sőt egy formabontó előzetest is kapott a produkció, most pedig újabb képek érkeztek a Moordale gimiből. A következő tíz epizód történetről nem sokat tudunk, viszont az új igazgató érkeztével nagy változások várhatók az iskolában. Az összes fontosabb szereplő visszatér, akikhez néhány új karakter is csatlakozik majd.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!