Ma ünnepli negyvenkettedik születésnapját a karakán női szerepek koronázatlan királynője, Kristen Bell. Leghíresebb karaktere kétségkívül Veronica Mars, az ügyes és eltökélt gimnazista lányból lett nyomozónő, akit négy évadon keresztül és egy egészestés filmben alakított. Ő kölcsönözte Pletykacica hangját is. Az arctalan blogger az HBO Pletykafészek című korszakos szériájában manhattani elitdiákok sötét titkait teregette ki az interneten. Bell a 2010-es években testhez álló szerepet kapott a Gátlástalanok című sorozatban, majd A Jó Hely törtető és önző ügyvédnőjét alakította, aki halála után igyekszik megtérni, nehogy a Pokolba küldjék.

Játszott továbbá a Sikoly negyedik részében, pályája elején feltűnt a kultikus bűnügyi western sorozat, a Deadwood néhány epizódjában, illetve Elle Bishop szerepében láthattuk a Hősökben. Legutóbb a Netflix kirívóan hosszú címet viselő thrillerének kétbalkezes szerelmes alkoholistájaként tűnt fel: ő a Nő a házban szemben az utca másik oldalán a lánnyal az ablakban címszereplője. Képekkel idézzük fel legjobb munkáit. Írjátok meg kommentben, hogy ti melyik karaktereit szeretitek!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

(A képek forrása: The Unaffiliated Critic, Fanpop, MovieWeb, HelloSidney, Atlanta Black Star, Pinterest, Mafab, Sorozatjunkie)