• Hwang Gond-hyuk megbeszéléseket folytat a Netflixxel két további évadról
  • A 2. szezonban a játék győztese, Gi-hun igyekszik megállítani a szerzezőket

A Nyerd meg az életed (Squid Game) nem pusztán új rekordot állított fel, hanem magasan a legnézettebb évad lett a Netflix történetében. Mivel a forgatókönyv klasszikus minisorozat jellegű cselekményt vázol, jelen állapotában kereknek tűnik a történet. A rajongók viszont természetesen elkezdtek ábrándozni a folytatásról, aminek a szolgáltató sem akart gátat szabni, végül pedig a sorozat atyja, Hwang Gond-hyuk is beadta a derekát. November elején jelentette be az író-rendező, hogy dolgoznak a második évadon, további szezonok lehetősége viszont fel sem merült azóta. Utóbbiról maga Hwang nyilatkozott nemrég a KBS nevű koreai csatornának.

mv5bnde1y2m5mjmtyme1zi00mwi1lweymwmty2vjyzexyzdkytk2xkeyxkfqcgdeqxvyndy5mjmyntgv1.jpg

„Jelenleg megbeszéléseket folytatok a Netflixxel a második és a harmadik évadról is. Hamarosan eredményre jutunk” – közölte az alkotó gondolatait a The Korea Times. Hwang azt is elárulta, hogy a második szezon a játék győztesét, Gi-hunt követi majd, aki ezúttal a verseny titkos szervezőit igyekszik megállítani. Akárhogyan is folytatódik a történet, a kellőképpen eredeti és izgalmas sztorihoz idő kell. A nyitóévad például több éves munka eredménye volt, a különböző karaktereket hosszasan építgette a szerző.

mv5bnza1mmy0odqtndawns00zja5lthjowytzmiwmmmwodu3yjc5xkeyxkfqcgdeqxvymtezmti1mjk3v1.jpg
(A képek forrása: IMDB)

A koreai széria története szerint arctalan szervezők hívnak meg több száz eladósodott személyt, hogy különböző feladványokban mérjék össze erejüket. Hamar kiderül azonban, hogy a hatalmas nyeremény megkaparintásáig halálos játékokon keresztül vezet az út. Ti hogyan folytatnátok a sorozatot?