A PlayIT Show már hetedik éve járja az országot és viszi el a gamer közösséghez a legújabb videojátékokat, PC és konzol eszközöket, kiegészítőket és más IT újdonságokat. A rendezvényekről természetesen nem hiányozhatnak az ország legnépszerűbb gaming videósai sem, akikkel akár személyesen is találkozhatnak a látogatók.

Mindig keressük azokat a lehetséges helyszíneket, amik otthont adhatnak egy gamer rendezvénynek, és távolabb esnek a már jól ismert, PlayIT-es helyszínektől.  A Siófokon nemrégiben átadott Kiss Szilárd Sportcsarnok egy ilyen lehetőséget teremtett meg számunkra, hisz tökéletesen alkalmas egy PlayIT Show megrendezéséhez.

A 2018. augusztus 18-19-én tartandó, két napos show-n számos olyan programhelyszín lesz, amik a korábbi rendezvényeken már elnyerték a játékosok tetszését. Így biztosan számolhattok 1v1 játékhelyszínekkel, helyszíni nevezéses versenyekkel, az éppen legfrissebb, akár megjelenés előtti játékcímekkel, kipróbálható VR és AR eszközökkel; videós és cosplay vendégekkel, valamint szórakoztató színpadi műsorokkal.

Tekintettel az új, Balaton melletti helyszínre, és az augusztusi időpontra, szeretnénk színesíteni a rendezvényt olyan extra programokkal, partnerekkel, ajándékokkal, melyektől még különlegesebb és egyedibb lesz számotokra ez a balatoni PlayIT Show.

Az újdonságokról és legfrissebb információkról a rendezvény Facebookos eseményében tájékozódhattok.

playit-balaton2018.jpg