• Idén is Lesz Make War Not Love
  • Már most két Sega klasszikust ingyen bezsákolhatsz

A Sega idén ötödik alkalommal rendezi meg a közelgő Valentin nap alkalmából stílusosan csak Make War Not Love (azaz háborúzz, ne szeretkezz) névre keresztelt eseményét. Most már mondhatjuk, hogy immár hagyományosan ingyen osztogatott játékok, DLC-k és barátságos megmérettetés várja a játékosokat. 

A verseny ugyan csak február 14-én indul, de már most két Sega klasszikust (The Revenge of Shinobi és Streets of Rage 2) ingyen hozzáadhatsz a Steam könyvtáradhoz. Ehhez nem kell mást tenni, mint belépni a Steam fiókoddal az eseménynek fenntartott honlapon ITT, megadni az e-mail címed és már játszhatsz is.

A megmérettetések idén a Total War: Warhammer 2, Endless Space 2, Company of Heroes 2, valamint a Dawn of War 3 játékosai között zajlanak majd, a cél pedig egy 24 órás intervallumban kellő játszott óraszám elérése. Ha ezt sikerül összehozni a közösségnek, akkor az adott napon egy meglepetés érkezik a Steam könyvtáradba. Emellett kellemes leárazásokkal várnak mindenkit, ha esetleg még hiányzik a gyűjteményedből valamelyik cím.

mwnl-5.jpg