A Samsung Electronics bemutatta a Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G készülékeit, tovább erősítve a vállalat elkötelezettségét a sokak számára elérhető, kiemelkedő mobilélmény tervezése iránt. A népszerű Galaxy A sorozat újdonságai lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy kiváló képminőségű videókat készítsenek, világos fényviszonyok mellett is tisztán láthassák a kijelzőt, és a lehető legtöbbet hozzák ki a készülékeikből, amelyek most akár több mint két napon keresztül is bírhatják egy feltöltéssel, az új akkumulátornak köszönhetően.

Lenyűgöző nappali és éjszakai fényképek készítése, új, kreatív képszerkesztő eszközökkel kiegészülve

A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G lenyűgöző minőségű, tiszta képeket készít még erős fényben is, köszönhetően a Samsung Galaxy készülékek mesterséges intelligenciájának (MI) és a Nightography, éjszakai felvételek funkciónak. Akár egy szelfit szeretnénk elkészíteni, akár zökkenőmentes videóhívással kapcsolatba lépni valakivel, a Galaxy A54 a 32 megapixeles előlapi kamerának köszönhetően elképesztően részletgazdag képet nyújt.

Az új okostelefonok a videókészítés terén is kiemelkedő minőséget biztosítanak, a továbbfejlesztett optikai képstabilizátor (OIS) és digitális videókép-stabilizátor (VDIS) pedig segít minimalizálni a remegést és az elmosódást is. Így akár mozgás közben is biztosak lehetünk abban, hogy kiváló tartalmakat rögzíthetünk. A sötétedés utáni kalandokhoz a Nightography, éjszakai felvételek üzemmód a kamera pixelméretének növelésével segít a felhasználóknak minden fényviszony mellett részletgazdag képeket rögzíteni. Az A széria történetében először a nem kívánatos árnyékok és tükröződések is eltávolíthatóak lesznek, hála a továbbfejlesztett szerkesztőeszközöknek.

samsunggalaxy-a54-5gkiraly-lila-1.jpg

Remek teljesítmény, élénk színek, gyors 5G kapcsolat és hosszabb akkumulátoridő

Mindkét készülék magával ragadó Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, a Galaxy A54 5G 6,4 hüvelykes, míg a Galaxy A34 5G 6,6 hüvelykes képátlót kapott. Mindkét kijelzőt továbbfejlesztették, hogy még erős napfényben is jól láthatóak legyenek. A képfeljavító technológiával és a 120 Hz-es frissítési frekvenciával a kijelzők lépést tartanak a felhasználókkal, még a folyamatosan változó fényviszonyok mellett is. A készülékek kapcsán négy generációs operációs rendszerfrissítést és öt évig tartó biztonsági frissítést garantál a gyártó. Ezek a funkciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a legújabb szoftverekhez és biztonsági funkciókhoz, így maximalizálva az okostelefonok élettartamát.

Biztonságos összekapcsoltság

A továbbfejlesztett mobilélmény alapja a fejlettebb biztonság. A Galaxy A54 5G és a Galaxy A34 5G hozzáférést biztosít a felhasználóknak a biztonsági és adatvédelmi beállításokhoz, ezzel megkönnyítve azok nyomon követését, hogy mely alkalmazások férnek hozzá a személyes adatainkhoz, és lehetővé téve a nem kívánt adatgyűjtés leállítását. Ha olyan fájlokat szeretnénk megosztani, amelyek bizalmas, érzékeny vagy személyes adatokat tartalmaznak, akkor a Privát Megosztás funkció ezt a lehető legmagasabb fokú adatvédelem és ellenőrzés mellett teszi. Ez biztosítja, hogy a fájlokat csak a kijelölt címzettekkel osszuk meg, időkorláttal ellátva, valamint a képernyőképek rögzítését is letiltja, így garantálva a biztonságot. Mindkét készülék kompatibilis a Samsung Galaxy ökoszisztémával, így biztosítva a zökkenőmentes kapcsolatot eszközeink között. A felhasználók 6 hónapig díjmentesen szinkronizálhatják galériájukat a OneDrive 100 GB-nyi felhőtárhelyére, illetve ezalatt az idő alatt kipróbálhatják a Microsoft 365 Basic szolgáltatást is.  A Galaxy A34 5G modellek 128GB és 256GB verziója 169 990 és 194 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érkezik. A Galaxy A54 5G modellek 128GB, illetve 256GB verziója pedig 209 990 és 229 990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el.