Az októberi-novemberi dömpinget követően kicsit csendesedtek a mindennapok a játékvilágban, az ünnepek során és január elején mindenki a jól megérdemelt pihenését töltötte. A PC Guru csapata persze nem állt le, az említett időszakban is igyekeztünk egy olyan magazint összeállítani a számotokra, amit minden gamernek érdemes kézbe vennie. A játékmegjelenések tekintetében ugyan még elég álmos az év első hónapja, de ennek ellenére is sikerült 26 tesztet az újságba zsúfolnunk, és már most látszik, hogy erős év lesz az idei, hiszen az immár hagyományos „100 játék” rovatunkban tényleg összeszedtünk száz olyan játékot, ami (feltehetőleg) megjelenik idén, és érdemes lesz rájuk figyelni.

A tavasz közeledtével aztán szép sorban érkeznek a nagyobb címek, és ezek közül csemegéztünk is, így még a végső teszt előtt vetettünk egy pillantást a (címlapsztoriként funkcionáló) BioShock: Infinite-re, az Aliens: Colonial Marines-re, továbbá tüzetesebben bevizsgáltuk az Army of Two: The Devil's Cartelt és a Beyond: Two Soulst is. Ismét jelentkezünk fejlesztői interjúval (Theodore Reiker és a Sine Mora a terítéken), jelentkezik a „Radar alatt” rovatunk, továbbá összeállítottunk egy Gamer szótárat is a cikkeinkben leggyakrabban előforduló kifejezésekkel.

GURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2013GURU Extra ***A hírek popupjaGURU Extra PC GURU Címlapok PC GURU - 2013
(Címlap, tartalomjegyzék, hátsó címlap)

TESZTEK ÉS EGYEBEK

Tesztek terén egyértelműen a január 25-én megjelenő DmC: Devil May Cry viszi a prímet, a legendás sorozat rebootolt részének mind a PC-s, mind a konzolos verzióját lehetőségünk volt kipróbálni. Emellett 25 másik írás is várja az érdeklődőket, többek között a Planetside 2, a Baldur's Gate: Enhanced Edition, a Battlefield 3: Aftermath, a Guardians of Middle-earth és még sok más, a teljes listát szokás szerint ITT TALÁLJÁTOK.

Ismét jelentkeznek a megszokott rovataink is, újra van Külvilág, Battlefield 1942 a Klasszikusok újrajátszva részlegben, újfent teszteltünk mobil- és PS Vita játékokat, plusz a januári számtól rendszeresen jelentkezünk Minecraft rovattal is. Továbbá decemberben lehetőségünk volt letesztelni a november végén megjelent Wii U-t is, és a tapasztalatainkról négy oldalon számolunk be nektek, kiegészítve egy New Super Mario Bros. U teszttel.


(Kedvcsináló videó a januári PC Guruhoz)

HARDVEREK ÉS MÁS NYALÁNKSÁGOK

A hardverrovatban a szokásos hírcsokor mellett leteszteltük az ASUS Transformer Pad TF300T tabletet és a ZyXEL vezeték nélküli adatátvivőjét, megjárta a tesztlabort az ASUS Taichi 21, továbbá olvashattok még a Microsoft Wedge Touch egérről és a Sculpt Mobile billentyűzetről, az ASUS MX279-es monitoráról, illetve beizzítottunk egy csomagnyi Kingston HyperX Beast memóriamodult is. Emellett természetesen ismét jelentkezik a Guru ÁlomPC három konfigurációval, illetve külön az általunk legjobbnak ítélt hardverekkel, 6 kategóriában: SSD, VGA, monitor, HDD, alaplap, CPU.

DVD-MELLÉKLET ÉS DRAKE KNIGHT KÓD

Ahogy az a bevezetőben is olvasható, a DVD-mellékletünkön ezúttal a Hitman: Blood Money kapott helyet, ráadásul kiegészítve egy magyar felirattal. Szerencsére a játék mérete kellően visszafogott, így jutott hely videoteszteknek is, konkrétan négy darabnak, melyek a következőek: Battlefield 3 - Aftermath, DmC: Devil May Cry, Far Cry 3, Hitman: Absolution.


(Kedvcsináló videó a Hitman: Blood Money-hoz)

A TELJES JÁTÉKRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHATTOK


A DVD-melléklet tasakján találhattok egy kódot is, azonban ez nem a teljes játékhoz tartozik (azt ugyanis nem kell sem regisztrálni, sem aktiválni), hanem a Drake Knight nevű, magyar fejlesztésű böngészős játékhoz, és lényegében egy 2790 forint értékű kuponról van szó, amelyet a játékban beváltva 100 sárkánykristályhoz juthattok, amivel némileg megkönnyíthetitek a lovagi pályafutásotokat. Ha pedig elértétek a 3-as szintet, akkor az 1-es szerveren csatlakozhattok a PC Guru Huszárok lovagrendhez is.