Kilenc mérkőzést rendeztek a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends alapszakaszának utolsó hetében, és mindössze egyetlen csapat volt a mezőnyben, amelyik tét nélkül vágott bele a küzdelmekbe. A Team Plague már korábban bebiztosította első helyét a tabellán, azonban a többiekre még várt egy izzasztó hajrá. A versengésből legjobb szájízzel a LvL Up Esport ötöse került ki, ugyanis Blackiiéknek sikerült maguk mögé utasítani a Golden Fox Esport és a Wonder Stag Esports csapatát, így nekik is szurkolhattok a rájátszásban.

mn3b-lol-rajatszas-01.jpg

SZINTET LÉPETT A LVL UP ESPORT

A tizenharmadik forduló előtt a kiesés fenyegette a Paulusz, Blackii és Ducky neveivel fémjelzett ötöst, azonban sikerült összeszedniük magukat fejben. Jól draftoltak, tökéletesen használták ki ellenfeleik gyenge pontjait, ezzel behúztak zsinórban három győzelmet, amire nem tudtak riválisaik reagálni. A jó hajrá miatt a lehető legkedvezőbb tiebreaker alakult ki számukra, így hiába végeztek ugyannyi győzelemmel, mint a Wonder Stag Esports és a Golden Fox Esport, ők végeztek negyedikként.

NEM BÍRTA EL A NYOMÁST A KMK ESPORTS, UTOLSÓ LEHELETÉIG KÜZDÖTT AZ ILLÉS AKADÉMIA SPIRIT

A Lenovo Legion Honvédot letaszíthatták volna Sk1nzorék a dobogó második fokáról, de nem sikerült csúcsformában játszaniuk. Sem az IAS, sem az LLH ellen nem tudtak labdába rúgni, és hiába verték meg a LvL Upot, így is "csak" a harmadik helyen jutottak tovább. Az Illés Akadémia Spirit megragadta az utolsó szalmaszálat, azonban ez sem volt elég. Zsinórban nyertek négy mérkőzést, de a LvL Up Esport és a Golden Fox Esport tudott gazdálkodni a korábbi fordulókban megszerzett előnyével, így Fearék a hetedik helyen zárták a K&H MN3B 3. évadát.

mn3b-kovesd-te-is-01.jpg

K&H MN3B 13. ÉS 14. FORDULÓ EREDMÉNYEK

  • AGW vs WSE (1-0)
  • LVL vs KMK (0-1)
  • GF vs IAS (0-1)
  • PLG vs LLH (1-0)
  • WSE vs LVL (0-1)
  • LLH vs KMK (1-0)
  • WSE vs GF (0-1)
  • LVL vs AGW (1-0)
  • IAS vs KMK (1-0)

A K&H MN3B LoL rájátszása június 15-én kezdődik az elődöntőkkel. A Team Plague a LvL Up Esporttal, a Lenovo Legion Honvéd a KMK Esports ötösével csap össze két győzelemig tartó szériákban. A fenti végeredmény jelenleg véglegesnek tekinthető, azonban a versenybírók felé érkezett hivatalos megkeresés, amelynek kivizsgálása jelenleg zajlik.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!