Elérkezett a visszavágók ideje, ugyanis a K&H MN3B League of Legends alapszakasza átfordult a második félidőre. Két csapat kilóg a mezőnyből, az egyik pozitív, a másik negatív irányba. A Team Plague zsinórban hét összecsapást nyert meg, az Illés Akadémia Spirit neve mellet hét vereség szerepel. A középmezőny nagyon sűrű, így garantált az izgalom minden adásnap. A hetedik és nyolcadik fordulóban három csapat szerezte meg a maximálisan begyűjthető hat pontot, a Team Plague, a KMK Esports és a LvL Up Esport.

c0513g.jpg

PAULUSZ A MENNYBE MENT, AZTÁN BLACKII VILLANT

Az Afterglow Esports Egyesület és a Golden Fox Esport csapata hiába vezetett gyilkosságokban a LvL Up Esport ellen, Nexusig játsszák a mérkőzéseket. Paulusz Camille-ja óriási backdoorral hozta el az AGW elleni összecsapást, majd igazi csapatként arattak győzelmet a GF felett. Blackii Galiójára nem volt érdemi válasza Tadeuszéknak, így hat pont ütötte a LvL Up markát. Cépé és Yuna becserlése eddig tökéletesen bevállt, a legnagyobb kihívások azonban most jönnek a csapat számára, ugyanis jövő héten a Lenovo Legion Honvéd és a Team Plague lesz az ellenfelük.

NEM BÍRNAK LEÁLLNI PARESZÉK, FRENZY ÉS SK1NZOR TOLJA A KMK SZEKERÉT

A Team Plague óriási formában játszik már hetek óta, a legutóbbi két fordulóban nem lassítottak sem az IAS, sem a WSE ellen. Nincs gyenge pontja a Coat-Paresz-Meight-Kisze-Vio ötösnek, valódi raid bossként tornyosulnak jelenleg az összes kihívójuk felé. A KMK Esports kisebb gödörbe került a 11.9-es frissítés bevezetése után, de megtalálták azt a stílust, ami a győzelmeket szállítja. Jelenleg hármas győzelmi sorozatban vannak a Rókák, a tabella második helyéről várhatják a folytatást.

ÖSSZES EREDMÉNY A 7. ÉS 8. K&H MN3B LOL FORDULÓBÓL

  • KMK vs LLH (1-0)
  • GF vs WSE (1-0)
  • AGW vs LVL (0-1)
  • PLG vs IAS (1-0)
  • LLH vs IAS (1-0)
  • AGW vs KMK (0-1)
  • GF vs LVL (0-1)
  • PLG vs WSE (1-0)

A K&H MN3B LoL kilencedik fordulója május 12-én 19:00-tól kezdődik. Az összecsapásokat élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán!

mn3b-kovesd-te-is-01.jpg