Nyolc mérkőzés helyett csak hetet rendeztek meg a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends alapszakaszának harmadik és negyedik fordulójában. A kevesebb összecsapás oka, hogy a LvL Up Esport vs Illés Akadémia Spirit meccset eltolták a szervezők a felek kérésére május 4-én 18:00-ra. A mozgatás ellenére remek meccseken izgulhattak a nézők, Kubu és Nafkelah vezetésével egészen elképesztő rajtott vett a Lenovo Legion Honvéd, akik magabiztosan vezetik a tabellát.

KUBURA ÉS NAFKELAHRA NINCS MEGOLDÁS

A Vizicsacsi utáni éra egyik, ha nem a legjobb magyar felső ösvényese Kubu, aki változatos karakterekkel döngöli földbe ellenfeleit a felső ösvényen. Csapattársaira sem lehet panasza, ugyanis Malackó az első forduló óta mindent megtesz, hogy megszaladjanak az ösvényes társai a korai szakaszban a társak, Automaticék hozzák a kötelezőt, Nafkelah meg egyszerűen nem akar meghalni. A montenegrói mides három fordulóban bizonyította tehetségét, ezeken összesen egy (!) halált véshet fel a neve mellé. Változatos pickekkel (Veigar, Viktor, Vladimir) dominálja az ösvényét, amelyekkel főleg a csapatharcokban villan meg.

c0501g.jpg

HARMADIK ÉS NEGYEDIK FORDULÓ EREDMÉNYEI

  • Team Plague vs LvL Up Esport (1-0)
  • KMK Esports vs Illés Akadémia Spirit (0-1)
  • Lenovo Legion Honvéd vs Wonder Stag Esports (1-0)
  • Golden Fox Esport vs Afterglow Esports Egyesület (0-1)
  • KMK Esports vs Wonder Stag Esports (0-1)
  • Team Plague vs Golden Fox Esport (1-0)
  • Lenovo Legion Honvéd vs Afterglow Esports Egyesület (1-0)

Team Plague zsinórban három meccset húzott be, ezzel a tabella második helyéig kapaszkodtak, miközben a KMK Esports 0-2-vel zárta a 11.9-es patch debütálását. A Golden Fox Esport klubja még mindig keresi az első győzelmét, nem sokkal van jobb helyzetben az Afterglow, akik csak az Arany Rókákat tudták lépre csalni.

Folytatás kedden, amikor 18:00-tól kezdődik a K&H MN3B LoL alapszakaszának ötödik fordulója. Ne feledjétek, hogy öt meccset láthattok majd ezen a napon, rögtön Fear és Blackii összecsapásán izgulhattok az elhalasztott küzdelemben!

Az összecsapásokat élőben követhetitek az Esport2tv Twitch csatornán!

mn3b-kovesd-te-is-01.jpg