• A Bandai Namco, a Sega és a Ubisoft is beszállt a Smart Delivery programba
  • Az EA játékait ellenben csak erős megkötésekkel lehet nextgen verzióra frissíteni

Korábban már a Cyberpunk 2077 és az Assassin's Creed Valhalla is csatlakozott a Microsoft által elindított Smart Delivery programhoz, melynek lényege, hogy ha megveszel egy olyan játékot Xbox One-ra, amely később Xbox Series X-re is megjelenik, akkor automatikusan megkapod belőle a nextgen verziót is, ha gépvásárlásra adod a fejed. Pár nappal ezelőtti kijelentésük alapján úgy tűnt, hogy az EA is beáll a sorba, most azonban kiderült, hogy csak erős megkötésekkel jár náluk az ingyenes upgrade.

kiderult-hogy-csak-eros-megkotesekkel-ad-ingyenes-nextgen-verziokat-az-ea.jpg

A tegnapi Inside Xbox adásban bejelentették, hogy a Madden NFL 21 a várakozásoknak megfelelően Xbox Series X-re is meg fog jelenni. Ennek kapcsán pedig elárulták, hogy csak egy nagyon szűk tartományban lesz érvényes a fenti lehetőség, két komoly feltétel is van: egyrészt az Xbox One-verziót legkésőbb december 31-ig meg kell venni, másrészt az ingyenes upgrade csak március 31-ig lesz elérhető.

De hogy valami jó hír is legyen: a Microsoft bejelentette, hogy a Bandai Namco, a Sega és - a várakozásoknak megfelelően - a Ubisoft is csatlakozott a programhoz, vagyis az ő játékaik esetében meglesz a lehetőség arra, hogy fizetés nélkül váltsunk át a nextgen verzióra.