• Bemutatta első asztali gaming monitorját a Huawei
  • MateView GT augusztus 30-tól lesz kapható
  • Az ajánlott fogyasztó ára 179 990 Ft

Lerántotta a leplet első kifejezetten játékosoknak készült monitorjáróla Huawei. A MateView GT 21:9 arányú, 34 hüvelykes ívelt kijelzője 3440x1440 felbontású és úgy tervezték, hogy maximalizálja a játék teljesítményét és magával ragadó szórakoztató élményt nyújtson a játékosok számára. 

img01.jpg

Kimagasló, 165 Hz-es frissítési gyakorisággal a MateView GT továbbfejleszti a csatlakoztatott eszköz grafikus feldolgozási képességeit. Ez nemcsak simább és tisztább látványt biztosít a felhasználóknak, TÜV Rheinland Low Blue Light és TÜV Rheinland Flicker Free minősítésnek köszönhetően pedig hatékonyan csökkenti a szemekre káros kék fényt és villódzást.

A DCI-P3 funkció emellett javítja a színek pontosságát a játékoknál és a videószerkesztésnél. A mérnökök minden egyes panelt egyedileg kalibráltak, hogy a Delta E értéke

A kijelző fényerejének beállításával gyenge fényviszonyok mellett és túlexponált jeleneteknél a kijelző segíthet a játékosoknak az ellenfelek gyors észlelésében. Ezenkívül tartalmaz egy célkereszt funkciót is, amelyet kifejezetten FPS-ekhez terveztek a könnyű célzás és lövés érdekében.

A Huawei MateView GT állványába integrált innovatív SoundBar tökéletesen ötvözi az esztétikát és a használhatóságot. Két darab 5 Wattos hangszórója és 2.0 sztereó térhangzása játékok, vagy videók esetén is remekül szól. A SoundBar beépített RGB érintőképernyőjének világítása testre szabható, érintésérzékeny felületén pedig akár egy ujjal is beállítható a hangerő. A monitor kezelését az alsó előlap alatt egy ötirányú joystick segíti. 

A Huawei MateView GT-n számos port található, többek között egy 3,5 mm-es audiocsatlakozó fejhallgatóhoz és mikrofonhoz, két HDMI 2.0 kijelzőport, egy 1.4 DisplayPort, egy USB-C-t a töltéshez és egy másik, teljes értekű USB-C portot. Ezen csatlakozók együttesen kielégíthetik a felhasználók mindenféle bővítési igényét. A Huawei MateView GT augusztus 30-tól lesz kapható 179 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.