• Ingyenes DLC-k érkeznek a Kingdom Come: Deliverance-hez.
  • Az egyik egy játszható női karaktert rejt majd.
  • A másikban kutya lesz, mert anélkül nem RPG az RPG.
  • Megérkezett az 1.3-as javítás is.

A Kingdom Come: Deliverance maratoni fejlesztés után jelent meg, ám ennek ellenére is voltak olyan elemek, amik kimaradtak belőle, pedig a Kickstarter-kampány idején még szó volt róluk. A játékot készítő Warhorse Studios fejeként tevékenykedő Daniel Vávra azonban megtörte a csendet, és elártulta, hogy a lemezre került tartalom messze nem végleges, folyamatosan érkeznek majd az ingyenes kiegésszítések.

"Évekkel ezelőtt ígértük meg, hogy egy kutya társ és női karaktereknek tervezett küldetések egyaránt lesznek a Kingdom Come: Deliverance-ben, ehhez pedig továbbra is tartjuk magunkat" -- írta Vávra kedvenc kommunikációs eszközén, a Twitteren.

Hozzátette: jelenleg épp a kutya animációin dolgoznak, emellett pedig a bugokat irtják, mert patchek ide, halasztások oda, azért maradt belőlük a bolti játékban szép számmal. Ugyanakkor Vávra szerint a korábban beígért extrák közül minden el fog készülni, és komoly roadmapjük van a 2018-as évre. A női karakterről egyébként többet nem mondott el -- mivel a sztori egy Henry nevű kovácsfiú körül bonyolódik, esélyes, hogy csak egy bizonyos küldetésekkel kompatibilis másodlagos szereplőt kapunk majd.

A Kingdom Come: Deliverance februárban jelent meg, és már több mint egymillió példányt adtak el belőle. A játékot mi is teszteltük a márciusi PC Guruban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!