• Végre megjelent a Kingdom Come: Deliverance 1.3-as foltja.
  • A patch több mint 300 hibát javít.
  • Már kilépéskor is lehet menteni.
  • Elvileg a teljesítmény is javult.
  • Jönnek a DLC-k!

A Warhorse Studiost vezető Daniel Vávra Twitteren (hol máshol) jelentette be az 1.3-as Kingdom Come: Deliverance patch eljövetelét. A folt Vávra szerint "több mint 300" hibát orvosol, a teljes listát itt találjátok.

A legfontosabb újítás, hogy immár kilépéskor is ment a játék, szóval, ha teszem azt el kell rohannotok valahová sem kell úgy otthagyni a gépeteket, hogy közben szegény Henry valamelyik poros főtéren ácsorog naphosszat.

Javítottak a játék teljesítményén, így elméletileg jobban kell futnia a PC-s változatnak, bár ezt jómagam nem tapasztaltam.

Ugyanakkor a harc módosításai érezhetőek: a perkök és a skillek statisztikái immár Henry javára válnak, ugyanazok a bunyók, amik korábban hajmeresztően nehéznek bizonyultak, most már... nos, ha nem is könnyűek, de elfogadhatók, nem frusztrálók.

Ugyanakkor a szerencsés "egy nyíllal fejbe lövöm a boss-t és annyi neki" jellegű megoldások esélye csökkent, sőt egyes aktív képességek ütőerejét is alacsonyabb fokozatra tekerték, főleg a már említett íjászok esetében.

Ezen felül menedzselhetőbb lett a zárnyitás, kevesebbet vegzálnak bennünket az őrök, a grafikai beállítások is adaptívabbá váltak... szóval mondhatjuk, hogy "kész lett" a játék.

A Kingdom Come: Deliverance-ről a PC Guru márciusi számában közlünk tesztet 6 teljes oldalon.