• Az EA négy hónapja eltiltotta Kurt "Kurt0411" Fenech-et a FIFA-versenyekről
  • Azóta további támadásokat intézett a kiadó felé
  • Az EA ennek következtében az összes szolgáltatásáról letiltotta

Kurt "Kurt0411" Fenech és az EA Sports története még tavaly novemberben kezdett el íródni, amikor is a profi FIFA-játékos minősíthetetlen jelzőkkel ihlette versenytársait és magát az EA-t is, melynek következtében a kiadó eltiltotta őt az összes FIFA 20 Global Series eseményről. Mostanra azonban kisebb háború alakult ki a felek között, az EA ugyanis nemrég publikált egy közleményt, melyben azt írják, hogy felfüggesztették Kurt0411 EA-felhasználóját, így mostantól nem férhet hozzá a játékaikhoz és a szolgáltatásaikhoz.

kisebb-haboru-dul-az-ea-es-egy-kibannolt-jatekos-kozott.jpg

"Kurt azóta folytatta a zaklató és fenyegető üzenetek és videók posztolását, melyeknek az EA dolgozói és a kompetitív játékosok voltak a célpontjai, és arra biztatott másokat is, hogy tegyenek így. Az üzenetek mostanra átlépték a tisztesség határát és személyes támadásokká váltak, megsértve a Felhasználási Feltételeinket is. Mi pedig nem toleráljuk ezt a fajta viselkedést" - áll az EA közleményében.

Az EA üzenetére persze Kurt0411 is válaszolt a maga sajátos stílusában.

"Nem mondtam semmi olyat, amit nem kellett volna. Ez jóval mélyebbre nyúlik annál, mint azt gondoljátok. Nem akarják, hogy ott legyek a versenyeken, mert félnek, hogy megnyerném őket. Én vagyok a második legnagyobb streamerük, és attól félnek, hogy megelőzöm a kedvencüket."

"A nap végén azonban le fogjuk győzni őket. Lehet, hogy van pénzük, de nekünk meg számaink vannak. B@sszák meg - és mindenki más is, aki az oldalukon áll!"