Kiszivárgott a Dragon Age 3?

A StrategyInformer szerint egy csapat elkötelezett Dragon Age-rajongó a BioWare bázisán vehette szemügyre a sorozat harmadik részét. A Dragon Age 3-ról a fenti logókép szivárgott ki, na meg persze pár infó a sztorival kapcsolatban.

Állítólag a BioWare végre meglépi az orléz vonalat, és a játék Orléziában fog játszódni, ahol is egy inkvizítornak (ezek lennénk mi) kell elsimítania egy épp kitörni készülő polgárháborút. Nos igen, ezek szerint nem lesznek éjfattyak, de hát mit lehet tenni, ugyebár. Viszont  portálon át özönlő démonokról szó esik, és kapunk kidolgozott többjátékos módot is. A meghívott rajongókat egyébként az alábbi alcímekről is kérdezték:

  • Dragon Age 3: The Breach
  • Dragon Age 3: Exarch
  • Dragon Age 3: Inquisition
  • Dragon Age 3: Inquisitor
  • Dragon Age 3: Apocrypha

Mindez persze csak pletyka, ne vegyük készpénznek. Nekem egyébként az Exarch tetszik legjobban. És nektek?

Még egy érdekesség így a végére. Pár napja adtuk hírül, hogy a BioWare szerint a játékosok örülnek az első nap kiadott DLC-knek. A legtöbben persze szemenszedett hazugságnak nevezték a csapat állítását, melyet most az online fejlesztésekért felelős Fernando Melo kért ki magának. Szerinte a játékosok nem néznek magukba és csak feleslegesen vádaskodnak, hisz ma már minden játék szolgáltatássá vált, "pont, mint az MMOG-k".