• A hongkongi PS Store-ban hirtelen feltűnt a Far Cry 6 adatlapja
  • Méghozzá Giancarlo Espositóval a játék borítóján
  • A megjelenési dátum a szivárgás szerint 2021. február 18.

Egy ideje már lehet hallani a pletykákat arról, hogy a Ubisoft hamarosan leleplezi a Far Cry 6-ot, ezeket a szóbeszédeket pedig most egy újabb, minden eddiginél erősebbnek mondható szivárgás erősítette meg, ugyanis a játék adatlapja nemrég felkerült a hongkongi PS Store oldalára.

Külön érdekesség, hogy az adatlapon szereplő borítón a Breaking Badből ismerős Giancarlo Esposito feszít igen zord fejjel, akivel kapcsolatban pont pár napja állította azt az általában jólértesült Gamereactor oldala, hogy szerepelni fog a Far Cry 6-ban. Az adatlap alapján a fiktív Yara szigetén fogunk ezúttal megfordulni, amit egy véreskezű diktátor tart rettegésben, akinek a katonáit gerillataktikákkal, házilag készült fegyverekkel és persze szabadságharcos haverjainkkal nyomhatjuk majd le. Ráadásul a szivárgás egy megjelenési dátumot is hozott: a PS Store szerint 2021. február 18-án érkezik majd a játék.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez nem hivatalos információ, de azért nem ez lenne az első, még be nem jelentett játék, ami egy hiba folytán a kelleténél kicsit hamarabb élesedik a PS Store-ban.

far-cry-6-cover.jfif