• Az xboxachievements.com oldalra felkerült a játék achievement listája
  • Kikerült egy artwork készülő programból
  • A Platinum Games és az Activision továbbra sem erősítette meg a TMNT: Mutants in Manhattan fejlesztését

December elején az ausztrál korhatár-besorolással foglalkozó bizottság adatbázisa leplezte le, hogy a Bayonettát és a tavaly megjelent Transformers Devastationt is jegyző Platinum Games egy új Tini Nindzsa Teknőcök játékon dolgozik, mely egyelőre a TMNT: Mutants in Manhattan címet viseli. Bár hivatalosan azóta sem jelentették be az elvileg PC-re, PS3-re, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra egyaránt készülő programot néhány újabb nyom ismételten megerősítette a játék létezését. 

Előbb ugyanis valamiképp kikerült egy a fejlesztés alatt lévő programhoz tartozó artwork az internet, amit alább nézhettek meg, most pedig a megbízhatónak mondható Xbox Achievements oldalára kerültek fel a játékban összegyűjthető jutalmak listája. Utóbbi azért különösen fura, mivel ezek általában közvetlenül a játékok megjelenés előtt szoktak napvilágra jutni, a TMNT: Mutants in Manhattan esetében azonban még a játék létezését sem erősítette meg sem a Platinum Games, sem a kiadóként feltűntetett Activision. 

tmtn.png

Akárhogy is, de a programhoz a jelek szerint 50 achievement tartozik 1000 Gamescore pont értékben, egy kicsit átböngészve ezeket pedig érdekes információkra bukkanhatunk. Példának okáért a TMNT: Mutants in Manhattannek bizonyosan lesz online részlege, sőt, kooperatív missziókra is indulhatunk, a főszereplő teknőcöket pedig szabadon váltogathatjuk a kalandok során, melyek nem csak kombókra épülő harcokban merülnek ki, mert bizony időzített bombák hatástalanítására, pizzafutár autók megvédésére, és rengeteg gyűjtögetésre is lehetőségünk lesz. Külön öröm, hogy olyan ikonikus szereplők felbukkanására is számíthatunk, mint Krang, a Zúzó, Rocksteady és Bebop.

Reméljük ezek után végre a Platinum Games és az Activision nyelve is megered a részletekkel kapcsolatban, amiket epekedve várunk.