Sokat hallottunk már a méltán népszerű és sikeres Red Dead Redemption folytatásáról, legutóbb például azt, hogy a játék bejelentését a Rockstar az idei E3-on teszi meg, és már jövőre játszhatunk vele. Persze hivatalos állásfoglalás a fejlesztő-kiadó részéről még nem történt, és eddig túl sok bizonyítékát sem láttuk annak, hogy valóban készül a program. Lehet, hogy ez a mai nappal megváltozott.

Egy bizonyos Mideon posztolt a NeoGAF-on egy képet, ami egy igen méretes és színes térképet ábrázolt. Mideon azóta törölte posztját, de nem elég gyorsan ahhoz, hogy megakadályozza a kép szétterjedését. A Techradar szerint a térkép forrása valaki, aki igen közel áll a Red Dead Redemption 2 fejlesztőcsapatához, és ez az informátor azt is elárulta, hogy a játék az első epizód előtt fog játszódni.

red-dead-redemption-2-map.jpg

A képen megtalálható a Great Plains terület, ahol az első játék egyik fontosabb települése, Blackwater is található, aminek neve szintén ott szerepel. Szóval a térképnek biztos köze van a Red Dead Redemptionhoz, már csak az a kérdés, mennyire hiteles.

red-dead-maps-side-by-side.jpg