A CD Projekt-rajongók az elmúlt napokban minden lényeges információt kigyűjtöttek Piotr Gnyp twitter-csatornájáról, miután megtudták, hogy az újságíró egy, még kiadatlan interjút készített a fejlesztőcsapat egyik tagjával, Adam Kicińskivel. Az elszórt, egyelőre nem teljesen megbízható szövegekből az derült ki, hogy a CD Projekt 2013-ban nem fog kiadni egyetlen nagy kaliberű játékot sem, hiszen egyszerre két komolyabb programon is dolgoznak. Ezek közül az egyik a Cyberpunk 2077 a másik pedig egy hivatalosan be sem jelentett, név nélküli dark fantasy játék, ami akár a Witcher 3 is lehet.

A Cyberpunk 2077 egy teljes sorozatnak készül, s akárcsak a rejtélyes másik program -- melynek fejlesztése előrébb jár valamivel -- több platformra, köztük next-genre is meg fog jelenni, a lehetőségek terén pedig jóval túlmutatnak a cég eddigi játékain.

A cég továbbá fontolóra vette az iOS-re írt Witcher ötletét, illetve PlayStationra is szeretnék elhozni a Witcher játékokat, de már csak a következő generációban, így jövőre ne is várjuk Geraltot PS3-ra.