• Kiszivárgott az Uncharted előzményfilm előzeteséből egy részlet
  • A történet szerint a fiatal kincsvadász Nathan Drake tanul mentorától, Victor Sullivantől
  • Főszerepben Tom Holland és Mark Wahlberg
  • Premier 2022. február 18-án

A filmstúdiók XXI. századi réme, a szivárogtatás áldozatául esett az Uncharted film. Átlagos minőségű kalózfelvétel terjed a neten a trailer több mint fél perces részletével. Az adott jelenetben az Uncharted 3: Drake’s Stowaway ihlette pillanatokat látunk, amint a főhős épp egy repülőn próbál fennmaradni, miközben annak légteréből potyog ki a szállítmány, sőt egy ellenfél is szeretné a mélybe repíteni őt.

A fenti példa mutatja, hogy a film nem követi a 41 millió példányban eladott játékok cselekményét, hanem előzménytörténetként szolgál, felhasználva a széria ikonikus karaktereit és motívumait. Egész pontosan a Tom Holland alakította Nathan Drake-et követjük majd, aki fiatal kincsvadászként tanul mentorától, a Mark Wahlberg megformálta Victor Sullivantől.

A Ruben Fleischer (VenomZombieland) rendezésében készülő opusz a PlayStation első játékfilmje, amit a Sony-val együttműködve készít. Miután – a Disney közelgő blockbustereihez hasonlóan – jelen opusz premierjét is elhalasztották, 2022. február 18-án debütál majd az Uncharted a mozikban. Ti várjátok már a bemutatót?

uncharted-film-210525.jpg
(A kép forrása: Geoff Keighley Twitter)