• Kiszivárgott a 2K négy még be nem jelentett címe
  • Ezeknek valószínűleg csak egy részét tervezik az E3-on bejelenteni.

Elég durva információs csőtörés történhetett a 2K háza táján, ugyanis a reddit felületén felbukkantak az idei E3-ra tartogatott bejelentései, amit a Bloomberg riportere Jason Schreier is megerősített, bár hozzátette, hogy nem biztos, hogy a kiadó mindegyik cím felfedését az E3-ra szánja.

descriptive text

  • Az első cím nem nagy meglepetés, hiszen a kiadó kosárlabdaszimulátora minden évben új résszel jelentkezik, de természetesen készülőben van az NBA 2K22, aminek a borítóján idén elvileg Dirk Nowitzki fog szerepelni – a többi kiadáson pedig a szokott módon valószínűleg más játékosok. 
  • A másik cím a korábban már a bejegyzésekor kicsit lebukott, Daffodil kódnév alatt futó Borderlands spin-off, aminek főszereplője nem más lesz, mint Tiny Tina. A Gearbox bejegyzése alapján a játék címe Tiny Tina's Wonderland lesz és a megszokott receptet fogja követni, csak elvileg "több karakterosztályú hősökkel".
  • A harmadik cím a Firaxis gondozásában készül CODA kódnéven és – meglepő módon – egy új körökre osztott stratégiai játék lesz, viszont Marvel köntösben. Ahogy az egyik forrás leírta, kvázi egy "XCOM Marvel hősökkel" élményre számíthatunk.
  • A Volt kódnéven futó negyedik címről nem sokat tudni, mert még korai fázisban van, de a forrás szerint egy akciójáték, a logója a Fallout-sorozatéra hajaz, még nincs végletes neve és körülbelül olyan, mint "Cthulhu és a Saints Row találkozása". Egyelőre nem tudni, pontosan ki dolgozik rajta, bár miután egy tavaly kiszivárgott Hangar 13 szerződés alapján a stúdió jelenlegi projektje egy "nyílt világú sci-fi cím természetfeletti elemekkel", lehet az ő kezük van a dologban.