A The Boys 3. évadának egyik jelenete minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy Homelander nem Superman, egy klasszikus történet kiparodizálását mutatva be, melynek eredetijében az Acélember megakadályozta, hogy egy lány leugorjon egy épületről. Ez aligha meglepő, tekintve, hogy Homelandert úgy alkották meg, hogy Superman és az általa képviselni kívánt értékek kiforgatott paródiája legyen. Mégis izgalmas volt látni, hogy egy ilyen híres történetre hivatkoznak és teljesen lerombolják azt, egyúttal ezzel az eredeti reményteli üzenetét a The Boysra jellemző módon totálisan szétzúzzák.

FIGYELEM! INNENTŐL SPOILEREK!

A jelenet "The Only Man In The Sky" epizód felénél történt, amikor Homelander odalépett egy Chelsea nevű nőhöz, aki egy tetőpárkányon állt, és láthatóan az ugrást fontolgatta. Homelander a szokásához híven elpuffogtatott néhány közhelyet arról, hogy az élet értékes, majd végül azt mondta Chelsea-nek, hogy őt nem érdekli, hogy a nő leugrik-e vagy sem, mivel könnyen el tudja kapni, mielőtt földet érne. Csakhogy ekkor tűnik fel egy kivetítőn a hír, hogy egykori szerelme, Stormfront meghalt a kórházban. Ez arra késztette Homelandert, hogy Chelsea-nek egy szónoklatot adjon elő arról, hogy milyen igazságtalan, hogy őt megmentették, míg Stormfront meghalt, és végül azzal fenyegetőzött, hogy maga öli meg Chelsea-t, ha az nem ugrik le a tetőről. A következő jelenetben a lány szétkenődik odalenn az aszfalton.

7e683fb416e42da0cc54d97a4493bdd22775044220758f5d658703b67c68ea8fri.jpg

A képregény-olvasók azonnal felismerték a látottakat, hiszen a Grant Morrison és Frank Quitely által írt All-Star Superman egyik kedvelt jelenetének sötét átiratáról van szó. A széles körben a modern idők egyik legjobb Superman-történetének tartott 12 fejezetes minisorozat azt mutatja be, hogyan készíti fel Superman a világot a távollétére, miután egy gyógyíthatatlan betegségben szenved. A sorozat egyik legerősebb jelenete az All-Star Superman #10-ben történt, ahol Superman, annak ellenére, hogy számos személyes tennivalója van, mindent eldob, hogy megvigasztaljon egy Regan nevű tinilányt, aki éppen azon gondolkodott, hogy leugrik egy tetőpárkányról. Ezt a jelenetet figurázta most ki mesteri módon a The Boys.