• Kodzsima visszaszámol
  • A maga fura módján
  • De hogy miért, az rejtély

Kodzsima Hideótól nem állnak messze a fura, és éppen emiatt hatásos reklámfogások. A mostani is talán ilyesmi. A történet augusztus 10-én kezdődött, amikor is hősünk Twitteren megosztott egy képet egy telefonról, amin éppen zenét hallgatott. Mi ebben a különös? Látszólag semmi, de azért véssük le ide a kijelzőn olvasható időt: 9:54.

kojima23.jpg

Egy nappal később újabb képet tett közzé a telefonjáról és az éppen hallgatott muzsikáról, ám ezen a képen az óra már 8:54-et mutatott. Hop-hop! Kapták fel a fejüket a szemfüles követők. Az ezt követő nap a kép elmaradt, szóval akár le is ülhetett volna a lelkesedés, ha tegnap nem jelent volna meg egy újabb tweet a telefonról. És bizony azon a képen a kijelzőn a 6:54 virított, vagyis az elmaradt poszt ellenére folytatódott a visszaszámlálás. A véletlen műve lenne? Ez még akkor sem lenne valószínű, ha nem Kodzsimáról lenne szó.

Hogy miért számol vissza? Nos, sokan úgy vélik, bejelentésre készül, de hogy mit jelent be, azt pláne nem tudni. Egyesek szerint végre bevallja, hogy tényleg ő áll az Abandoned mögött, mások szerint az új Silent Hill játék lesz leleplezve. Vagy valami teljesen másról van szó. Kodzsimánál ki tudhatja?