A magyar Overon Station újra hírt hallatott magáról, ezúttal a Dome City, avagy a Kupolaváros koncepciórajzait mutatta be. A képek természetesen a játék két fő helyszínére, a kihalt, százéves marsi kupolaváros és a high-tech űrhajóra, a Tecára fókuszálnak.

„Célunk egy olyan vizuális kontraszt kialakítása, amely szembeállítja a Teca letisztult, elegáns vonalait a város robosztus, brutalista stílusával. Míg az űrhajó elegáns, lekerekített íveivel és könnyű, műanyag anyaghasználatával napjaink jövőképét jeleníti meg, addig a Kupolaváros a ’60-as évek retrofuturisztikus elképzeléseiből építkezik; ezt a stílust hatalmas betonépületekkel, szögletes idomokkal és fémes, nehéz anyagokkal dolgozik. Főhőseinknek ez szinte időutazás a múltba, mivel túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezhessenek a Kupolaváros fénykorára” – árulta el Kovács Péter, a csapat művészeti szakembere. “Rengeteget foglalkoztunk a fontos helyszínek vizuális megkülönböztetésével, így mindegyikük egyedi megjelenést és különleges hangulatot kapott.”

Nos, az biztos, hogy a 2000-es és az 1960-as, ’70-es években készített sci-fi filmek látványának összekeverésével remek hangulatot teremthetnek az Overon szakijai a Dome City-hez.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!