• Nagyon úgy tűnik, hogy készül a Dragon’s Dogma 2
  • Ami a RE Engine-t használja majd
  • Legalábbis az ilyen kérdésekben általában elég pontos Dusk Golem szerint

A Capcom enyhén szólva is tele van patinás sorozatokkal, a Resident Eviltől kezdve a Devil May Cryon át egészen a Monster Hunterig. Akad azonban egy olyan IP-jük is, ami jóval szerényebb múltra tekinthet vissza, de így is rengetegen szeretik, ez pedig nem más, mint a Dragon’s Dogma, ami 2012-ben egy csapásra elnyerte a kritikusok és a játékosok tetszését is, és amihez a mai napig nem készült egyetlen folytatás sem, sokak nagy bánatára.

Könnyen lehet azonban, hogy ez hamarosan meg fog változni, hiszen minden jel arra utal, hogy a Capcom titokban már nagyban dolgozik a Dragon’s Dogma 2-n. A projekt létezése először tavaly szivárgott ki, mikor feltörték a japánok belsős hálózatát, most pedig az ilyen kérdésekben elég megbízható Dusk Golem is megerősítette, hogy a Dragon’s Dogma 2 készül, és az RE Engine-t használja majd, mint a Capcom legtöbb belsős projektje a továbbiakban.

Persze fontos leszögezni, hogy mindez egyelőre csak szivárgás, nem pedig hivatalos bejelentés, így érdemes fenntartásokkal kezelni, viszont Dusk Golem egy elég megbízható forrásnak mondható, aki korábban többször is fején találta már a szeget például a Resident Evil Village kapcsán, így könnyen lehet, hogy most is igaza van.