Krómozott motorral Vietnam poklábanRengeteg játékkal küzdhettünk már, mely a Vietnami háború poklában játszódott - a lengyel City Interactive saját fejlesztésű címe most beáll ebbe a sorba. Olvasóink közül talán sokan belekóstoltak már a varsói srácok előző projektjébe, a francia idegenlégiót megidéző Code of Honor: The French Foreign Legion című alkotásba - nos, ez a munka sem sokban tér el attól, csak persze a téma más. Két dolgot érdemes kiemelnünk erről a kétségkívül nem csúcskategóriás termékről: egyrészt a Techland jól bevált Chrome motorja hajtja, másrészt Radomir Kucharski is részt vállalt benne; e lengyel fiatalember a MOHAA és a Men of Valor művészeti stábjában is dolgozott, tehát "benne van a témában".

A játék a délkelet-ázsiai konfliktus egyetlen fontos mozzanatát emeli ki, és ez a Tet-offenzíva, mely, hogy ismét a bevezetőben citált szócikkből ollózzak, „jótékony hatással volt az amerikai katonák moráljára: az eddigi láthatatlan, civilek közé vegyülő, megfoghatatlan gerilla csapatok helyett most végre igazi, egyenruhás, észak-vietnami regurális csapatok ellen folyhatott a harc.”. Nos, a szólista üzemmódú FPS-ben egy amerikai tiszt bőrébe bújva kell nyolc misszión keresztül vitézkednünk ebben a hadjáratban. A fejlesztők igyekeztek autentikus arzenált a kezünkbe juttatni, így a jenki oldalról Colt M16A1, M60, Remington M40, Springfield Armoury M14, Springfield Armoury M79, Smith and Wesson mod.39,  míg vietnami részről Ak47, PPSh 41, RPK, RPG a kínálat, ezek mindegyikét kipróbálhatjuk. A játékban járművek is felbukkannak - PBR járőrhajó, Huey és Mi-4 helikopterek, BRDM páncélozott felderítő, sőt F-4 Phantom is, ám arról, hogy ezek bármelyikét is vezethetjük-e, még nem szól a fáma.

Innentől kezdve a szokásos, a légiós hírem utolsó bekezdését másolom ide: tegyük össze, amink van: én kreáltam galériát, bepakoltam az anyagokat a letöltések közé (egy videó és a demó), megírtam ezt a kis dolgozatot, ti pedig töltsétek le a cuccot, próbáljátok ki, és írjátok meg a kommentárokat, jól...